Dëshironi të dini pak më shumë në lidhje me kompaninë që po ndërton dyert dhe dritaret e shtepis suaja e kjo është
“Dardania Model” Lidere në fushen e saj të prodhimit ku posedon një stafë të kualifikuar dhe teknologji te avancuare me një nivel te larte,e cila është prodhuese dhe Export-ues i produkteve të ndryshme nga druri plastika dhe alumini, ku vlera dhe tradita së bashku krijojn së ndërtuari në çdo derë dhe dritare për të siguruar qetësi dhe rehati të përsosur dhe përfundimtare për çdo shtëpi.
Cilesia është e garantuar që të mos kalbet, prishet ose te plas ,besushemeria dhe kualiteti e bën që kjo kompani te jetë e para në tregun e Kosoves në prodhimin e dyerë-ve, dritarë-ve nga alumini plastika dhe druri si dhe kuzhina-ve të ndryshme dhe ate sipas porosis suaj.Ju faleminderit për vizitën dardaniamodel.net
Të rejat e fundit

Së shpejti

Së shpejti

Dardaniamodel
Spotet publicitare